Search    |    Bookmark  |    Homepage    |    E-mail

HOVEDSIDE

FAKTA

UTELIV

SHOPPING

KULTUR

FRITID

AKTUELT

HOTEL

TRANSPORT

 

 

Om nettstedet VISIT LILLESTRØM

Formålet med dette nettstedet er å markedsføre først og fremst Lillestrøm By og Skedsmo kommune som besøksmål, men også fremheve hele Akershus Fylke som reisemål.
VISITLILLESTRØM.NO var Lillestrøms offisielle webportal og eides av Lillestrøm Næringsråd (dette er nå nedlagt). Målet var at her skulle du finne alt du trenger for å planlegge ditt besøk i Lillestrøm og omegnen enten du er førstegangsbesøkende eller innbygger i kommunen. 

VISIT LILLESTRØM står for utvikling av design og innhold og har den fulle eiendomsrett over dette.
Bilder, informasjon m.v. som finnes på nettstedet er VISIT LILLESTRØMs eiendom og kan ikke benyttes av andre uten avtale.
Hvis det er ønskelig å bruke tekst eller bilder fra sidene, send en e-post til post @ lillestromguiden.no (uten mellomrom)

Forbehold

1. Vi bestreber til enhver tid å presentere korrekt informasjon på visitlillestrøm.no. VISIT LILLESTRØM kan imidlertid ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil eller forandringer som kan forekomme. Informasjonen på nettstedet kan bli endret eller oppdatert uten varsel (dette gjelder også priser og tilgjengelighet).

2. VISIT LILLESTRØM tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder selv om det er linket opp fra visitlillestrøm.no. Slike linker er listet for å øke brukervennligheten, men er gitt uten noen garanti for kvaliteten på innholdet.

3. VISIT LILLESTRØM kan ikke holdes ansvarlig for konsekvenser som måtte oppstå på grunn av feil eller endringer på nettstedet.

Kontakt oss

Gjelder det endringer i oppføringer på nettstedet, send en e-post til post @ lillestromguiden.no (uten mellomrom). Gjelder det tekniske problemer med nettstedet eller innspill som gjelder redaksjonelt innhold, send en e-post til post @ itkultur.no (uten mellomrom).

 Styret i VISIT LILLESTØM har bestått av:

Bjørn Erik Børresen (leder) - repr. Næringsrådet
Årstein Rebne - repr. Næringsrådet
Børre Tosterud - repr. Næringsrådet
Ole-Bjørn Dokken - repr. Næringsrådet
Stig Ervland – repr. Skedsmo Kommune
Andreas Bjørnnes – repr. Skedsmo Kommune

Odd H. Brubak – ihuga Lillestrømling, idealist og innleid konsulent ITKULTUR (uten stemmerett) !